Prestigieuze juryleden

De leden van de jury van de Nationale Business Succes Award zijn deskundigen met een gevestigde positie in de Nederlandse economie: onderwijs, belangenorganisaties en self made ondernemers vormen de deskundige jury van allure. De volgende personen zijn benoemd tot de jury voor de Nationale Business Succes Award.

Steven van Eijck, voorzitter jury

Steven van Eijck is benoemd tot voorzitter van de jury. Hij is voorzitter van de vereniging RAI, voorzitter van de Raad van Advies van het Nederlands instituut Bank-Verzekerings- en Effectenbedrijven.

Sylvester Eijffinger

Sylvester Eijffinger is hoogleraar financiële economie en Jean Monnet hoogleraar Europese financiële en monetaire integratie aan de Universiteit van Tilburg. Sinds 2000 is hij hoogleraar Europese financiële economie aan CentER en de Universiteit van Tilburg.

Joan Bassa

Joan Bassa was een van de oprichtsters van Exact Software. Sinds enkele jaren is zij de CEO van Humanwave.

Bernd Schneider

Bernd Schneider is uitvinder en CEO van IIC (International Invention Company). Ook is hij bekend als jury-voorzitter van het tv-programma ‘Het beste idee van Nederland’.

Hans Rijnierse

Hans Rijnierse is de non-executive CEO van Sodexo. Ook is hij namens VNO-NCW lid van de Sociaal-Economische Raad (SER)

Agnes van Ardenne

Agnes van Ardenne is President Dutch Biorefinery Cluster. Zij is voormalig Nederlands politica (minister voor Ontwikkelingssamenwerking).